Bemutatkozás – Kinga & Miki

Kinga&Miki vlog – 1. epizód: 
Kinga és jómagam Budapestről költöztünk le Bercelre, június elején. Költözésünket hónapokig tartó ismerkedés előzte meg mind az itteni emberekkel és lehetőségekkel, mind magával a faluval, a környezettel.

Jó ideje motoszkál bennünk a gondolat, hogy a nyüzsgő nagyvárosi életet egy nyugodtabb vidéki életre cseréljük. Nyüzsögtünk mi eleget, volt időnk megtapasztalni a városi élet örömeit és nehézségeit itthon és külföldön egyaránt.

Szerteágazó tanulmányok (pl: turizmus, permakultúra), sok éves vendéglátós tapasztalat (Budapesten és más európai városokban), nagy utazások (hátizsákkal stoppolva), izgalmas kalandok tarkítják történetünket, melyekről később szívesen beszámolunk, most azonban egy a fő: itt vagyunk.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a fővárost elhagyva egy ilyen gyönyörű és barátságos faluban próbálhatjuk ki a vidéki életet, nem is beszélve arról, hogy a kistérségfejlesztési törekvés mentén a szívünkhöz közel álló projektekbe fektethetjük az energiáinkat. (Környezetvédelem, fenntarthatóság, közösségépítés, stb.)

Sok szeretettel ajánljuk a blogunkat mindenkinek, akit érdekelnek a fenti témák, mert a bercel.com projekt keretein belül számos szakembert bevonva lesz lehetőségünk együtt tanulni, fejlődni, és előmozdítani egy igazságosabb és fenntarthatóbb világot.

Üdvözlettel,
Miki

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment